De belangrijkste eigenschappen van het uitleen-programma zijn:

Eenvoudige bediening  Omdat bij ons de gebruikersvriendelijkheid voorop staat is de bediening zo simpel dat zelfs kinderen de uitleen kunnen verzorgen.
Uw gegevens 100% beschikbaar  

Dankzij het feit dat de gegevens zijn opgeslagen in een MS-Access database, lid van de MS-Office toolset, kunnen uw gegevens zonder tussenkomst van ons, in andere programma's gebruikt worden. Hierdoor zijn de mogelijkheden (Bijvoorbeeld Rapportages, E-mails, Overzichten, Presentaties) voor u onbegrensd, zonder tussenkomst van uw leverancier!

Geen opleiding nodig Omdat de hoofdfuncties nauw aansluiten bij de standaard handelingen binnen iedere uitleen-organisatie is er geen opleiding nodig. Tevens is er een uitgebreide help-file en documentatie beschikbaar inclusief dia-presentaties zodat je stapsgewijs door het programma kan lopen.
Flexibel aanpasbaar  Vele zaken zijn. buiten ons om, door u zelf in te stellen.
Professionele gegevens-opslag

Evenals iedere ander commercieel computer-programma maken wij gebruik van een database voor de opslag van de gegevens. Een database is een apart, door anderen gemaakt, programma waarin de data wordt opgeslagen en 'bewaakt' volgens vooraf ingegeven regels.

Zeer compleet

Met recht kan gezegd worden dat het programma zeer compleet is. Niet verwonderlijk natuurlijk als je bedenkt dat wij al meer dan 10 jaar bij verschillende speelotheken over de vloer te komen en bij hen in de keuken gekeken te hebben. Telkens wanneer wij weer iets bijzonders zien of horen wordt de mogelijkheid van integratie in ons pakket overwogen.