Wij zijn een groep enthousiaste uitleen-vrijwilligers die vele jaren werkervaring in de automatisering-branche weten toe te passen in verschillende uitleen-organisaties.

 

Drijvende kracht achter het bedrijf is Bas Oosterheert: Hij heeft zich vanaf 2002 meerdere jaren als vrijwilliger ingezet bij de plaatselijke speelotheek in Weesp en werkt sinds 1986 in verschillende ICT-/automatisering-organisaties.
Na eerst de nodige ervaring opgedaan te hebben met het gebruik van de kaartenbak in de eigen speel-o-theek is in nauw overleg met de vrijwilligers van de eigen speelotheek, en collega's in de directe omgeving, het handzame uitleen-programma voor de speelotheken ontwikkeld.
Toen zijn eigen kinderen de speelotheek ontgroeid waren heeft hij uiteindelijk het vrijwilligers-werk afgebouwd en is uiteindelijk, helaas, mee gestopt.

 

Mede dankzij het veelvuldige overleg intern en met andere uitleen-medewerkers blijft de toegevoegde waarde van de organisatie voor andere organisaties in Nederland en België toenemen.